6 maj 2014
19:00

Hidingsta/Sköllersta

Referat: Adolfsbergs IK - Hidingsta/Sköllersta

Seriepremiär mot Hidingsta/Sköllersta på Adolfsbergsskolan. Vi tog tag i spelet från första minuten, och spelade bra fotboll hela första halvlek. Albin spräckte nollan, och sen rann Elliott igenom två gånger så vi kunde gå till pausvila med en betryggande ledning.

I andra halvlek fortsatte vi rulla boll, och släppte knappt över våra motståndare över mittplan utan rullade på med tålamod och bra rörelse. Hidingsta drog på sig två röda kort vilket förstås gjorde det ännu jobbigare för dom. Trist för Albert som inte kunde spela vidare efter efterslängen som medförde den första utvisningen.
Joel dunkade in två bollar i nät, Elliott satte sitt tredje och Albin sköt snyggt in sitt andra för kvällen vilket spikade slutresultatet till 7-0.

Även om det till slut var klasskillnad mellan lagen så ska jobbet ändå göras för att nöta ner motståndarna, och det jobbet gjorde vi idag. Bra jobbat alla, tre poäng på kontot.

Prickfria insatser av målvakterna, Backlinjen stabil, mittfältet starkt centralt och finurligt på kanterna, forwards bra rörelse. Bra grund att stå på även om vi har mycket att fortsätta utveckla i vårt spel.

Sist men inte minst - bra coachat Richard och Petter!